Over Top Trucks

Top Trucks is specialist in de inkoop en verkoop van gebruikte bedrijfswagens.
Vanuit geheel Europa importeren wij jonge, gebruikte bedrijfswagens voor onze brede klantenkring die over bijna de gehele wereld verspreid is.

Snel zoeken

Groep:
Merk:
Vanaf bouwjaar:
Stocknr.:
 

Waarom kiezen voor Top Trucks?

De jarenlange ervaring in de branche maakt Top Trucks een betrouwbare en deskundige partner, we hebben kennis van zaken, bewerkstelligen voor kopers en verkopers een marktgerichte prijs en hebben een breed en waardevol netwerk.

Verkoop

Op de website vindt u altijd het actuele aanbod van bedrijfswagens. Vanuit geheel Europa importeren wij bedrijfswagens van de beste kwaliteit. We hechten waarde aan diversiteit, het doel is om voor elk budget kwalitatieve bedrijfswagens te bieden. Zowel in Nederland als de rest van de wereld helpen wij jaarlijks een groot aantal bestaande en nieuwe klanten bij het uitbreiden of vernieuwen van hun wagenpark. U kunt bij ons terecht voor alle merken en typen bedrijfswagens en getrokken materieel zoals trailers, opleggers en aanhangers.

Inkoop

Top Trucks koopt gebruikte bedrijfswagens in landen in heel Europa, maar ook voor de verkoop van uw Nederlandse bedrijfswagen bent u bij ons zeker aan het juiste adres. Bent u toe aan vernieuwing van uw wagenpark of heeft u een bedrijfswagen stilstaan? Dan vindt u bij Top Trucks een goede bestemming voor uw materieel voor een marktgerichte prijs. Ondernemers uit Oost- en West-Europese landen en Afrika behoren tot onze vaste klantenkring en investeren bij voorkeur in jong, gebruikt vervoersmaterieel.

Douane en verscheping

Bij zowel nationale als internationale verkoop van voertuigen komt ook een aardige papierwinkel kijken. Wij verzorgen alle voorkomende werkzaamheden omtrent douanedocumenten, tijdelijke kentekens of verscheping.